Termeni și condiții

Termeni și condiții

Utilizarea sub orice forma (vizitare sau cumparare de produse) a site-ului jar-restaurant.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a documentului.

Definitii

Site - domeniul www.jar-restaurant.ro

Cumparator – orice persoana fizica cu varsta minima de 18 ani sau juridica care viziteaza si/sau plaseaza o comanda in site (“Dvs.”)

Vanzator – societatea comerciala Boutique Berceni SRL, avand sediul social in Sos. Oltenitei, nr. 232, bl. 23, ap. 26, Sector 4, Bucuresti, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/12682/2019, Cod Fiscal RO41679716, e-mail contact@jar-restaurant.ro, nr. de telefon 0771 036 886 (”Noi”, “Subscrisa”)

Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.


Informatii generale

Plasarea si acceptarea comenzii

Prin efectuarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu o forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza activitatea.

Notificarea primita de catre cumparator prin e-mail cu privire la primirea comenzii din partea cumparatorului are rol de informare si nu presupune acceptarea comenzii.

Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul confirmarii, pe un suport durabil, de catre vanzator a acceptarii comenzii transmise de cumparator. O comanda neconfirmata nu va avea valoare contractuala intre parti.

Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, inclusiv acesti termeni si conditii, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. Modificarile intervenite nu vor avea efect retroactiv si se vor aplica exclusiv pentru comenzile plasate incepand cu data intervenirii lor.

Includerea oricaror produse sau servicii pe site la un moment dat nu inseamna si nici nu garanteaza ca aceste produse si/sau servicii sint disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs sau serviciu.

Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. Pentru intrebari referitoare la datele dumneavoastra cu caracter personal si pentru instructiuni privind accesarea sau stergerea informatiilor stocate, va rugam sa accesati sectiunea Confidentialitate.

Vor fi excluse de pe site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.


Modalitatea de plata

Pentru comenzile efectuate pe site-ul jar-restaurant.ro puteti plati in doua modalitati diferite.

Plata la livrare/ridicare cu numerar 

Plata la livrare/ridicare cu cardul bancar


Plata la livrare cu numerar

Comanda se achita reprezentantului firmei in momentul livrarii/ridicării coletului, cu numerar.


Plata la livrare cu cardul bancar

Comanda se va achita reprezentantului firmei in momentul livrarii/ridicării coletului, cu cardul bancar la POS.

* Toate preturile afisate pe site includ TVA.

** Preturile afisate pe site nu includ taxa de livrare.


Costul pentru fiecare livrare este indicat la momentul confirmarii comenzii. Costul standard pentru o livrare este gratuit.


Anularea comenzii

În cazul în care anularea a fost solicitată la timp, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 14 zile lucrătoare, incluzând și taxa de livrare inițială, achitată pentru livrarea Produselor, dacă este cazul.

Comanda care a fost livrata la adresa mentionata in comanda nu se va rambursa, decât dacă motivul este din culpa jar-restaurant.ro , clientul se obligă sa receptioneze comanda la adresa indicată.

Prevederile de mai sus nu afecteaza si nici nu limiteaza vreun drept prevazut de lege. jar-restaurant.ro poate anula o comanda dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv, În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată.


Dreptul de proprietate intelectuala si industriala de autor (DPI)

Numele site-ului precum si insemnele grafice sunt proprietatea Boutique Berceni S.R.L., aceste informatii nu pot fi transmise sau copiate fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Nerespectarea acestor conditii se sanctioneaza conform legilor in vigoare. Daca prin continutul site-ului www.jar-restaurant.ro se incalca drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa ne raportati eventualele situatii la adresa: contact@jar-restaurant.ro.


Informatiile de pe site

Imaginile de pe site au caracter informativ si pot diferi din cauza diferentelor inerente care pot sa apara intre poze si realitate. jar-restaurant.ro pune in mod clar si inteligibil la dispozitia consumatorul urmatoarele informatii:

• principalele caracteristici ale produselor sau serviciilor vandute;

• toate datele despre companie (denumire societate, adresa, telefon etc.);

• pretul fiecarui produs, pretul total al produselor si toate costurile suplimentare de transport, de livrare;

• modalitatile de plata, livrare, executare;

• informatii privind dreptul de retragere, conditiile, termenele si procedurile de exercitare a dreptului respectiv, in conformitate legislatia in vigoare. Boutique Berceni S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Boutique Berceni S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului.


Conditii de plata

Cand se utilizeaza un cupon/oferte se recomanda sa se verifice conditiile specifice cum ar fi: cantitatea minima comandata, valabilitate si valoare. Toate cupoanele/ofertele trebuie utilizate la momentul comenzii; rambursarea ulterioara sau substituirea cu numerar nu este posibila. Revanzarea cuponului nu este permisa. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze la momentul plasarii comenzii, sau ulterior in timp util, toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


Procedura de conciliere

In cazul in care o persoana are o nemultumire se poate adresa in scris catre adresa de e-mail: sesizari@jar-restaurant.ro. Sesizarile pentru cazurile care impun conciliere pot fi facute de orice persoana care se considera nedreptatita. In urma primirii descrierii unei situatii, situatia va fi analizata in detaliu. Dupa primirea unei sesizari sau a unei reclamatii, se intocmeste un raport asupra cazului si se inainteaza catre managerul general, care va adopta o decizie asupra cazului. Aceasta decizie va fi transmisa catre client in maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii sesizarii. Intreaga procedura de conciliere, pana la finalizare este confidentiala. In cazul in care se ajunge la conciliere cazul se considera inchis. Drepturile dvs. de a va adresa autoritatilor competente sau chiar instantelor judecatoresti, dupa caz, nu este limitat sau restrins in niciun fel. Nimic din acesti termeni si conditii nu exclude si nici nu limiteaza raspunderea noastra cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal sa ne limitam sau sa ne exlcudem raspunderea.


Riscuri si responsabilitati

Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile si serviciile in sistem door-to-door catre cumparator prin serviciul propriu de livrare pe raza localitatii Bucuresti doar in Sectorul 4. Produsele alese de cumparator pot fi ridicate si din restaurant. Desi intentia noastra este sa efectuam livrarea in aceste intervale, exista posibilitatea ca livrarea sa dureze mai multe din pricina unor circumstante independente de vointa noastra, dar nu mai mult de 30 de zile de la data confirmarii comenzii. In cazul in care termenul de livrare depaseste 30 de zile, aveti dreptul de a anula comanda. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a comenzii, vanzatorul este obligat sa anunte cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termenul de 3 zile lucratoare de la primirea informatiilor rectificate.


Transport – Ambalare

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.


Transferul proprietatii

Proprietatea asupra bunurilor si serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda.


Returnari

În cazul în care unul sau mai multe dintre Produsele comandate nu corespund cu Produsele livrate, aveți dreptul de refuza primirea Comenzii, situație în care contravaloarea Comenzii va fi restituită în totalitate către dumneavoastră în cazul în care ați optat pentru metode de plată electronică. Pentru a evita orice neclaritate, veți putea refuza doar recepționarea integrală a Comenzii. Pentru situația în care intenționați refuzarea unuia sau mai multor Produse, dar nu a întregii Comenzi, veți avea posibilitatea de a parcurge procedura de retur în locatia fizica, în condițiile descrise mai jos.

Dacă după livrare constatați existența unor produse lipsă, neconforme sau deteriorate vă rugam să ne contactați la adresa de e-mail: contact@jar-restaurant.ro sau la numarul de telefon 0771 036 886. În conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, în cazul lipsei conformitatii Produselor livrate, puteți solicita înlocuirea produsului sau returnarea produsului si a contravalorii acestuia. Din motive de igienă și protecție a sănătății, înlocuirile sau returnările nu sunt acceptate pentru alimentele gătite sau pentru produsele susceptibile a se deteriora rapid.


Dreptul de retragere

Dvs. beneficiati de o perioada de 14 zile pentru a va retrage din acest contract la distanta, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele aferente rambursarii sumei pe care ati achitat-o. Perioada de retragere expira in termen de 14 zile de la primirea ultimei livrari. Inainte de expirarea perioadei de retragere, va rugam sa ne informati in mod neechivoc cu privire la decizia dvs. de retragere din contract, prin email. Noi va vom comunica, fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere. Fara a aduce atingere acestor prevederi, noi va vom rambursa costurile suplimentare in cazul in care dvs. ati ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de catre noi.


Alte prevederi

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti. Accesul si utilizarea site-ului jar-restaurant.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile prezentate. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Boutique Berceni S.R.L. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord prealabil scris al Boutique Berceni S.R.L. Se precizeaza ca articolele postate pe jar-restaurant.ro constituie in marea lor majoritate un pamflet si trebuie tratate ca atare. Exceptia o constituie articolele in care se specifica sursa informatiei si care sunt reale. Continutul acestui site, textele, grafica, software-ul, siglele si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Boutique Berceni S.R.L. Boutique Berceni S.R.L. sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului jar-restaurant.ro, legaturi (link-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Boutique Berceni S.R.L. nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabila in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Boutique Berceni S.R.L. nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.